Wat vinden vrouwen de perfecte looks voor een man?

Blijf jezelf!’, een raad die mannen vaak te horen krijgen. Toch zijn er volgens vrouwen wel degelijk enkele aandachtspunten waar je als vrijgezelle man beter rekening mee houdt, wil je in de smaak vallen. Houd je aan deze vier gouden regels en je succes bij het ander geslacht is verzekerd!

  • Breng eventueel eens een bezoekje aan de manicure. Verzorgde handen en propere nagels geven onmiddellijk een blijk van een net uiterlijk. 
  • De kleren maken de man. Een juiste klerencombinatie is dus een echte noodzaak! Sportsokken dragen onder een geklede broek of het dragen van te korte shorts zijn echte afknappers. Je kunt dus best enkele modeblaadjes doornemen alvorens de perfecte outfit te kiezen. Maar de doorsnee vrouw hecht ook waarde aan originaliteit. Het is dus belangrijk een eigen touch te geven aan je kledij en zo een eigen stijl te creëren.
  • Mooie tanden zijn volgens vele vrouwen ook erg belangrijk maar dit vraagt om een goede verzorging. Elke avond je tanden poetsen volstaat immers niet om een gezond gebit te krijgen. Na elke maaltijd flossen en zo weinig mogelijk suiker eten horen bij een optimale verzorging van je tanden. Bovendien zorgt een goede mondhygiëne ook voor een frisse adem, want bacteriën krijgen op deze manier geen kans in jouw mond.
  • Schenk ook genoeg aandacht aan je huid. Om een gebarsten, droge of juist vette huid te vermijden, achterhaal je best eerst je huidtype, om vervolgens de juiste producten te gebruiken. Wees zeker niet te verlegen om op regelmatige basis een maskertje te zetten want het zal je huid enkel maar ten goede komen. Voor een gezonde huid mag ook een dagcrème niet ontbreken op het lijstje.

Jezelf verzorgen is dus volgens vrouwen een absolute must. Een bezoekje brengen aan de manicure, een dagcrèmetje en een modieuze kledingsstijl zijn een typische metroseksuele man niet onbekend. De metroseksuele man is dus niet louter een begrip van de jaren ’90 maar gaat ook een rooskleurige toekomst tegemoet in de 21ste eeuw. 

Lees meer over: huid , man , manicure , metroseksueel , tanden , verzorging