Ingelicht disclaimer

De informatie die u kan terugvinden op www.ingelicht.be of ingelicht.be is bedoeld als achtergrondinformatie over onderwerpen zoals gezondheid, diëten, sporten, huisdieren, reizen, geld verdienen, …

Disclaimer gezondheid

Artikels over gezondheid of behandelingen zijn niet bedoeld als leidraad voor het stellen van diagnoses bij ziektes of kwalen. De informatie is ook niet bedoeld als leidraad om behandelingen te beginnen, te veranderen of te beëindigen. Diagnoses dienen altijd door uw dokter of arts gesteld te worden. Behandeling van ziektes of aandoeningen dienen altijd door uw arts begeleid te worden.

De informatie is met veel zorg samengesteld. Hierbij is getracht zoveel mogelijk de meest actuele informatie te presenteren. Ingelicht.be acht zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden van welke aard ook in de informatieteksten en overige inhoud van de webpagina, en de gevolgen die daar eventueel uit voortvloeien.

Disclaimer andere onderwerpen

Artikels over andere onderwerpen dan gezondheid zijn nadrukkelijk niet bedoeld als advies of als perfect correcte informatie. Ingelicht.be levert internetcontent, waarbij we ernaar streven een correct beeld te geven van de actuele situatie. In een steeds veranderende wereld kan deze informatie natuurlijk niet meer perfect correct zijn na verloop van tijd. Ingelicht.be acht zich evenwel niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden van welke aard ook in de informatieteksten en overige inhoud van de website, en de gevolgen die daar mogelijk uit voortvloeien.