7 signalen dat zij in jou geïnteresseerd is

Mannen haten het afgewezen te worden door vrouwen. Niets erger dan je ego in stukjes uiteen te zien barsten wanneer de vrouw van je dromen weigert met je op date te gaan. Je dacht dat ze geïnteresseerd was, maar op de een of andere manier heb je haar signalen verkeerd begrepen.

Eigenlijk zijn mannen op zoek naar duidelijke signalen die erop wijzen dat een vrouw écht in hun geïnteresseerd is. Hier vind je alvast een lijstje.

Ze is altijd ‘in de buurt’

Opeens merk je haar overal op. Op de een of andere manier is ze altijd op precies dezelfde plaats als waar jij bent. Je komt haar op het werk altijd tegen op de gang, ze zit met haar vriendinnen in jouw stamcafé, enz.

Eigenlijk wilt ze dat jij haar opmerkt en geeft ze je de mogelijkheid de eerste stap te zetten. Het enige probleem met deze vrouwelijke strategie is dat veel jongens zich er totaal niet bewust van zijn  en dus een hele hoop kansen laten liggen. Mannen zijn direct, vrouwen indirect. Als een vrouw nog eens vaak in je buurt opduikt, wees er dan maar zeker van dat ze het expres doet.

Haar lichaam spreekt boekdelen

Een lichaam kan niet liegen. De natuur heeft mensen opgezadeld met een hoop non-verbale flirtsignalen die makkelijk te herkennen zijn als ze in iemand geïnteresseerd zijn. Dat kan gaan van het wijder worden van de iris tot lachen of aanraken. Let vooral hierop: 

  • Ze wijst met been, voet of schouders in jouw richting
  • Ze leunt naar je toe terwijl je praat
  • Ze speelt met haar haar 
  • Ze friemelt aan een juweel (bijvoorbeeld een oorbel)
  • Ze houdt haar ogen gesloten terwijl ze praat of drinkt
  • Ze spiegelt je lichaamsbewegingen
  • Ze lacht wanneer je naar haar kijkt

Ze heeft het nooit te druk

Als een vrouw echt met je wilt uitgaan, dan maakt ze zichzelf vrij. Dat kan betekenen dat ze je haar e-mailadres of telefoonnummer van het werk geeft, dat ze snel haar telefoon zal opnemen of snel terugbellen en dat ze je uitnodigingen meteen aanvaardt. Als ze toch al bezet is op de dag die jij voorstelt, zal ze zeggen: “wel, deze zaterdag kan ik niet, maar volgende zaterdag zou perfect zijn, als dat ook voor jou gaat.”

Ze is nieuwsgierig naar jou

Een vrouw die in je geïnteresseerd is wilt alles over je weten. Zo kan ze het met haar vriendinnen over jou hebben. Ze zal je ondervragen over je familie, je achtergrond en je smaak op gebied van voedsel, muziek en films. 

Ze maakt al plannen voor de toekomst

Een geïnteresseerde vrouw staat open voor toekomstplannen met jou. Ze zal vaak dingen zeggen als ‘oh, je houdt ook van bowlen? We moeten het eens samen gaan doen.” Als ze zo’n dingen zegt, twijfel dan niet. Ze wil dat jij haar mee uit vraagt.

Ze is nerveus

Als een vrouw je wel ziet zitten, zal ze nerveus zijn in je nabijheid. Maar maak hier wel geen fouten, want ze kan ook gewoon verlegen zijn. Controleer eens hoe ze zich in de buurt van anderen gedraagt.

Ze is jaloers als je met andere vrouwen praat

Een vrouw die met je wilt daten, zal duidelijke signalen van jaloersheid vertonen wanneer je met andere vrouwen praat en grapt. Gedraagt ze zich jaloers? Wees er dan maar zeker van dat ze meer wilt zijn dan gewoon ‘een vriendin’.