6 vrouwen waarmee je nooit mag daten

Als je datet, ben je over het algemeen vrij in je keuze. Toch zijn er een aantal vrouwen waar je best zo ver mogelijk van uit de buurt blijft! Met deze 6 vrouwen is een relatie meestal gedoemd te mislukken.

De zus van je beste vriend

Vrouwen die je goed kent, oefenen vaak een grote aantrekkingskracht uit. Van zodra je met de zus van je beste vriend date, zul je in zijn bijzijn altijd op je woorden moeten letten. De dagen dat je bij je vriend je hart kon luchten over je problemen met de vrouwen of de details van je seksleven bespreken, zijn voorbij. Van zodra je een misstap begaat, zul je volledig uit zijn gratie vallen. 

Je werkneemster 

Zelfs al de relatie met een werkneemster, bijvoorbeeld je secretaresse, goed gaat, zullen er problemen opduiken. Op het werk zul je in de verleiding komen de grenzen af te tasten van hoe ver je nu eigenlijk kan gaan. Als je geliefde voor je werkt, zul je voortdurend afgeleid worden. Collega’s zullen altijd in de gaten houden wat je eigenlijk aan het doen bent. Als de relatie voorbij is, is de kans groot dat ze een wrok tegen je koestert en tegen de collega’s gaat roddelen over je mindere kantjes.

Je ex-vriendin

Een ex-vriendin kan erg verleidelijk zijn als je weer eenzaam en alleen bent. Je ex-vriendin kent je vaak goed, weet wat je lekker vindt, welke films je goed vindt, enz. Maar vergeet niet dat jullie ooit al voor uit elkaar zijn gegaan! Na een tijdje zal jullie relatie, waarschijnlijk om dezelfde redenen al toen, tegen de klippen lopen. 

De ex van je maatje

Laat de breuk tussen je kameraad en z’n lieftallige vriendin je niet op de verkeerde gedachten brengen! Je hebt ondertussen al veel tijd met elkaar doorgebracht en hebben al een relatie, hoewel nog niet op seksueel vlak. Maar wees je bewust van de gevolgen van een relatie met de ex van je vriend. In je vriendenkring zal al snel geroddeld worden over wat voor ‘n ‘geweldige vriend’ jij wel niet bent. Een relatie met de ex zal je reputatie geen goed doen. 

De geldwolf

Date nooit met een vrouw die in de eerste plaats uit is op je geld. Zij zal in het begin haar genegenheid tonen omdat ze houdt van je geld, maar zich steeds koeler gaan gedragen. 

De stripster

Tenzij je ervan overtuigd bent geen greintje jaloezie in je te hebben, moet je zeker niet daten met een stripster. Vergis je niet, zelfs de minst bezitterige man zal snel van gedachten veranderen als hun vriendin zich uitkleedt voor een horde opgehitste mannen.