Hotels in Londen

Net als in andere wereldsteden, is ook in Londen het aanbod van hotels erg ruim. Londen is op vlak van overnachtingen wel een van de duurste steden van Europa. Wil je een betaalbare hotelkamer, dan begin je best geruime tijd op voorhand te zoeken.

Soorten hotels

Wat voor soort accommodatie je ook zoekt, in Londen zul je het zeker vinden. Of je nu de voorkeur geeft aan een hotel van een gekende keten, een gezellig familiehotel, een intieme bed & breakfast, een bugethotelletje of een jeugdherberg, de Britse hoofdstad heeft het allemaal.

Locatie

Een hotel in het centrum van de stad is meestal wel leuker, maar zal je ook een pak meer kosten. Als je niet te veel mag uitgeven, dan is het aan te raden het iets verder te gaan zoeken. Met het uitstekende openbare vervoer in Londen ben je in een mum van tijd in de stad.

Prijzen

Het grootste probleem in Londen is dat er te veel hotels zijn in de hoogste prijsklasse en te weinig uit de middenklasse. De laatste jaren zijn er wel een aantal hotelkamers bijgekomen in Londen. Het nadeel is wel dat deze vaak ongezellig zijn en een eind van het centrum verwijderd zijn. Een bed & breakfast is ook vaak iets goedkoper dan een hotel.