Londen

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en een toeristische topper, met de boot, trein of vliegtuig sta je in enkele ogenblikken in deze grootstad. Londen is een ideale bestemming voor een citytrip.

Laatste londen informatie
 1. Citytrip Londen

  Citytrip Londen

  Schitterende musea, groene parken, veel culturen, de winkelervaring… Lees hier wat van Londen zo’n populaire stad maakt voor een citytrip!
  lees meer

 2. Bezienswaardigheden Londen

  Bezienswaardigheden Londen

  Wat kan je allemaal bezichtigen tijdens een citytrip Londen? Kijk hier welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn.
  lees meer

 3. Weer in Londen

  Weer in Londen

  Klopt het dat het in Londen altijd regent? Of valt dat wel mee? Hier vind je alvast meer over het weer en het klimaat in Londen.
  lees meer

 4. Hotels in Londen

  Hotels in Londen

  Op zoek naar een goed hotel voor een overnachting in Londen? Het aanbod is er uitgebreid, met zowel kleine als grote hotels. Hier lees je er meer over.
  lees meer

 5. Openbaar vervoer Londen

  Openbaar vervoer Londen

  Londen heeft het beste openbaar vervoer ter wereld. Vooral the Tube, de Londense metro draagt daartoe bij. Dit artikel vertelt hoe je je het beste kunt...
  lees meer

 6. Cultuur in Londen

  Cultuur in Londen

  Londen is een van de grote Europese cultuursteden. Musicals, theater en gratis musea, wil je er meer over weten, lees dan dit artikel.
  lees meer

 7. Gastronomie/eten en drinken Londen

  Gastronomie/eten en drinken Londen

  Tegenwoordig hoef je je als culinair liefhebber in Londen echt geen zorgen te maken. Het aanbod van eten en drank is erg veelzijdig. In dit artikel leer je...
  lees meer

 8. Winkelen in Londen

  Winkelen in Londen

  Londen is de beste winkelstad van Europa. Geweldige winkelstraten en beroemde warenhuizen behoren tot de grootste troeven van shoppinghoofdstad Londen.
  lees meer

 9. Uitgaan in Londen

  Uitgaan in Londen

  Dat Londen een bruisend nachtleven heeft weet iedereen wel. In deze tekst lees je meer over de befaamde pubs en clubs in de Britse hoofdstad.
  lees meer

Interessante video's