Een bubbelbad in de tuin

Voor wie graag relaxt in zijn tuin, is een bubbelbad in de tuin misschien geen slecht idee. Meer en meer mensen kiezen tegenwoordig voor een bubbelbad of jacuzzi in plaats van een zwembad in hun tuin. Dat is natuurlijk niet onlogisch als je weet dat de prijzen van bubbelbaden de laatste jaren sterk gedaald zijn én er heel veel keuze is wat betreft het type bubbelbad.

Voor ieder wat wils

Het huidige aanbod aan jacuzzi’s is zeer divers, wat ook meteen het succes ervan verklaart. Zo zijn er zwembubbelbaden, ondergrondse bubbelbaden, therapeutische bubbelbaden en noem maar op. We geven je hieronder een overzicht van de verschillende types:

Zwembubbelbad

Dit bubbelbad heeft een langgerekte vorm met speciale waterstralen zodat je ter plaatse kan blijven zwemmen. In dit bubbelbad hoef je niet altijd te zwemmen, je kan er ook rustig in ontspannen: het bad bezit namelijk ook hydrotherapeutische waterstralen zodat je lekker kan genieten.

Audiovisueel bubbelbad

Dit bad is op zijn minst speciaal te noemen. Het bevat namelijk een ingebouwde flatscreen-tv!

Therapeutisch bubbelbad

Dit bubbelbad werkt met hydrotherapie. Het verkwikt de spieren en de gewrichten door gebruik te maken van warmte, massage en de ontlastende druk van het water. Deze jacuzzi geeft jou op die manier een heerlijke massage!

Ondergronds-, draagbaar- en binnenbubbelbad

Het ondergrondse bubbelbad is er één dat ingebouwd wordt, zoals dat bij een zwembad ook kan gebeuren. Op die manier ziet je bubbelbad er vaak aantrekkelijker uit. Dan zijn er ook nog draagbare bubbelbaden, deze zijn erg handig door hun flexibiliteit: je kan het makkelijk verplaatsen en het is gemakkelijk op te zetten. Het is ook mogelijk om een bubbelbad te installeren in je badkamer, hiervoor bestaan de binnenbubbelbaden. 

Bubbelbad met chromatherapie en belichting

Dit type bubbelbad ademt sfeer. Het is gevuld met lichten in verscheidene kleuren die je stemming kunnen beïnvloeden en heeft een therapeutische werking. 

En dan … kiezen

Je merkt het: door het uitgebreide gamma wordt het er niet makkelijker op om een keuze te maken. Informeer je daarom grondig over de verschillende types jacuzzi en maak een keuze volgens jouw persoonlijke behoeften!