Zorg ervoor dat ze je mist!

Als je pas begint te daten, krijg je nog genoeg mogelijkheden om een goede indruk te maken. De vrouw moet eigenlijk heel geïnteresseerd zijn, zonder dat ze denkt dat jij wanhopig haar aandacht probeert te trekken. Doe het in het begin rustig aan, zodat ze je niet snel beu geraakt en altijd terugkomt voor meer. 

Als je je meteen voluit geeft, zal haar liefde in veel gevallen snel uitgeblust zijn. Probeer haar je te laten missen. Als je niet altijd beschikbaar bent, krijgt ze het idee dat je onbereikbaar bent en gaat ze je missen. En daar kun jij zeker je voordeel uit halen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze je gaat missen?

Krijg een leven

Als je een overvloed hebt aan vrije tijd, is het een aanrader nieuwe hobby’s en activiteiten te zoeken.  Op die manier ga je minder tijd hebben om voortdurend voor haar deur te staan. Het is belangrijk dat je, als je pas begint te daten, allebei een ‘eigen leven’ hebt. 

Denk je wel aan haar?

Als je net terugkomt van een date, bel haar dan nog niet meteen de dag erna. Laat haar terugdenken aan de romantische avond en zich afvragen wat je volgende stap zal zijn. Bel haar eerder twee of drie dagen later op.  Wacht ook even voordat je haar meevraagt op een nieuwe date.

Beperk je telefonische contacten

Een vrouw zal meer in je geïnteresseerd zijn als je een beetje onbereikbaar bent. Beantwoord niet al haar telefoontjes meteen, maar wacht een paar uurtjes. Hetzelfde geldt voor sms’jes. Maar blijf wel hoffelijk en bel altijd terug. 

Beperk de tijd die je samen met haar spendeert

De eerste twee tot drie maanden kun je je best beperken tot een paar dates per week. Ga eens iets eten, ga eens naar de film of een tentoonstelling. Houd het simpel en toon haar net genoeg om zich tot jou aangetrokken te voelen. 

Blijf niet staan dralen aan haar voordeur

Gaat ze me nu mee naar binnen vragen of niet? Rek de avond niet langer dan nodig is. Wandel samen met haar tot aan haar voordeur en vertrek dan. Zo sluit je de avond af en zal ze je sneller missen.

Zeg niet op al haar uitnodigingen ja

Leg een paar uitnodigingen langs je neer. Als je veel te doen hebt, krijgt ze niet de indruk dat zij je enige vorm van entertainment is. 

Lees meer over: date , daten , verleiden , vrouwen versieren