Wat een vrouw ziet als ze een man voor het eerst ontmoet

Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars. Om maar te zeggen dat vrouwen en mannen vaak in een andere wereld leven. Wanneer een man op café een vrouw voor het eerst ontmoet, zal hij vooral over haar (uiterlijk) fantaseren. Bij een vrouw ligt dat anders. Haar eerste emoties zijn zelden seksueel geïnspireerd.

Vrouwen zullen een man veeleer opmerken indien ze merken dat hij een man is die zowel fysiek, emotioneel en financieel voor zichzelf kan zorgen. Daarvoor heeft de vrouw een soort zesde zintuig ontwikkeld. In een mum van tijd heeft ze haar ‘screening’ gedaan en weet ze welk vlees ze in de kuip heeft. Enkele tips om die screening succesvol door te komen.

Men look, women see

In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen zijn vrouwen meer visueel ingesteld dan mannen. Zij hebben namelijk de gave om te zien wat ze willen zien, zonder te staren of zonder opgemerkt te worden. Vrouwen inspecteren, mannen bewonderen. Daarbij letten vrouwen niet enkel op het uiterlijk van een man, maar kijken ze veeleer naar het hele plaatje (klasse, uitstraling, gevoel voor humor, eerlijkheid, enz.).

Maak oogcontact

Vrouwen maken oogcontact om mannen duidelijk te maken dat ze geïnteresseerd zijn. Mannen daarentegen zullen in dat geval net oogcontact vermijden. Daardoor missen ze vaak een unieke kans. Hoog tijd dus om te werken aan je flirtgedrag. Kijk een vrouw voortaan steeds diep in de ogen, lach en denk bij jezelf hoe mooi ze wel is. Geef daarbij de vrouw de gelegenheid om haar hoofd eerst weg te draaien. Want mannen, het zij zo, als man je hoofd van een vrouw wegdraaien duidt op zwakte.

Lach

Het is evident dat wanneer je lacht je veel vriendelijker, optimistischer, charmanter en opener overkomt. Maar wist je dat je ook knapper toont? Gemiddeld knappe mannen die lachen worden meestal knapper bevonden dan erg knappe mannen met een zure lip. En om je helemaal te overtuigen voortaan je breedste lach op te zetten, is er nog het volgende. Wanneer je lacht produceer je een hormoon (cerebral morphine) dat ervoor zorgt dat je een aangenaam en kalmerend gevoel krijgt. Dat zal uiteraard van pas komen bij mooi, maar onbekend gezelschap.

Heb klasse

Vrouwen merken het meteen wanneer een man klasse heeft. Juist ja, daar hebben ze dat zesde zintuig voor. Maar wat is dat eigenlijk, een man met klasse? Welnu, een man met klasse doet alles in stijl, zonder ostentatief te zijn. Hij is net zo geïnteresseerd in anderen als in zichzelf en hij kan zichzelf relativeren. En, last but not least, hij heeft respect voor álle vrouwen.

Maak een grapje

Humor scoort. Vrouwen houden van lachen. Slaag jij erin een vrouw aan het lachen te brengen? Dan heb je alvast een streepje voor. Aangezien vrouwen zich baseren op hun emoties is het kunnen raken van de juiste, humoristische, snaar een belangrijke troef.

Lees meer over: date , daten , eerste indruk , oogcontact