Waarom vrouwen van onbeschaamde voorstellen houden

Vraag je je wel eens af waarom het lijkt alsof sommige mannen alle vrouwen kunnen krijgen, terwijl ze niet specialer zijn dan jou? Wil je weten wat hun geheim is?

De verklaring is eenvoudig. Die mannen weten de juiste woorden te kiezen. Want als je een vrouw wilt versieren, zijn je woorden veel belangrijker dan je beseft!

Hier vind je een lijst met zinnen die je beter niet kunt gebruiken en de meer geslaagde alternatieven ervoor!

“Zou je dit weekend met me willen uitgaan?”

Als je deze vraag stelt, geef je haar een keuze. Maar wanneer je pas begint te daten, kun je beter tonen dat je een zelfzekere man bent die beslissingen kan nemen. Laat haar niet nadenken over het afspraakje nog voor het heeft plaatsgevonden!

Het woord ‘weekend’ is niet specifiek genoeg. Vrouwen willen een man met zelfvertrouwen! Kies een dag uit, bijvoorbeeld zaterdag, en blijf daarbij.

Een beter alternatief voor deze zin is: “Laten we zaterdagavond iets gaan eten. Ik zal je oppikken om acht.” Deze zin straalt zelfvertrouwen uit en beperkt haar keuzes. 

“Kan ik je eens bellen?”

Als je een vrouw dit vraagt, is de kans groot dat ze nee zegt.  Ten eerste is de keuze van het woord ‘kan’ al niet goed. Natuurlijk kan je de telefoon nemen en haar nummer draaien, daar is iedereen toe in staat. Maar gebruik ook niet het woord ‘mag’, want dan lijkt het alsof je haar om toestemming vraagt. 

Ook het woord ‘eens’ is hier echt niet aan te raden. Wat bedoel je precies met ‘eens’: morgen, volgende week of zelfs nooit? 

Gebruik de zin “Ik ga je bellen.” Die zin komt over alsof je zeker van je stuk bent. Waarschijnlijk zal ze zich zelfs afvragen wanneer je gaat bellen.

“Ik weet het niet, wat zou je willen doen?”

Geef nooit toe dat je het niet weet! Ook het woord ‘willen’ is niet goed. Ze weet al dat ze iets met jou wil doen, maar laat haar daar niet aan twijfelen.  Door deze vraag te stellen geef je haar nogmaals teveel keuzes.

Een beter alternatief is: “Laten we gaan eten in ons favoriet restaurant.”