Vijf non-verbale signalen voor succes bij het daten

Succes bij het daten heeft minder te maken met wat je zegt, het gaat meer om je non-verbale signalen die je uitzendt. Als je met succes vrouwen wilt daten, moet je begrijpen waar gevoelens van lust en aantrekkingskracht hun oorsprong vinden in het vrouwelijke brein. Sla dus maar snel aan het lezen. Over enkele minuten weet jij alles van het vrouwelijke brein en welke vijf non-verbale signalen je als man hoort uit te zenden. 

Het vrouwelijke brein

Het eerste belangrijke deel van het brein is de hersenstam die verschillende processen, zoals ademen en de werking van het hart, controleert. Het tweede deel ligt rond de hersenstam en is het lymbische systeem. Dat regelt de emotionele ervaringen zoals lust, aantrekking, verlangen en andere. In dat deel zijn mannen geïnteresseerd. Het lymbische systeem is impulsief en instinctief. Omdat seksuele stimuli deze weg passeren,wordt het ook wel het centrum van plezier genoemd.

De neocortex is het deel van ons brein dat verantwoordelijk is voor logisch denken, spreken, plannen, kritisch zijn. Als je een vrouw vertelt dat je seks met haar wilt, zal de rationele neocortex onmiddellijk negatief reageren. Maar als je ook het lymbische systeem weet aan te spreken, ga je echt met haar communiceren en komen de gevoelens van lust en aantrekking op de voorgrond. Ook al lijd je aan obesitas of ben je onaantrekkelijk, als je het eerste belangrijke deel van haar brein kan bereiken, zal ze zich aangetrokken voelen tot jou. Maar hoe bereik je dat dan? Hier vind je vijf geheimen over non-verbale signalen. 

1. Een welklinkende stem

De manier waarop je je woorden uitspreekt, is belangrijker dan de woorden zelf. Als je het lymbische systeem wil aanspreken, is je stem best rijk, vol en warm. Met andere woorden: welklinkend. Vermijd een nasale of dunne stem en fluisteren laat je ook best achterwege. Een diepe welklinkende stem die woorden op een traag, sexy tempo zegt, trekt meteen de aandacht van een vrouw. Het geeft haar een goed, ontspannen gevoel. Vele vrouwen delen met een man de lakens omdat de stem in hen iets losmaakt. 

2. Een warme lach

Als je lacht, ben je een open, vriendelijk en ontspannen persoon. Een lach zegt dat je je goed voelt en dat je je amuseert. Bovendien werkt een lach ook erg aanstekelijk. Het is als het ware besmettelijk. Als een vrouw je ziet lachen, zal dat automatisch ook een glimlach op haar gelaat toveren. Het maakt zelfs niet uit of je al dan niet de perfecte glimlach hebt. Het feit dat je lacht, geeft vrouwen een goed gevoel.

3. Een goddelijk postuur

Een goede lichaamstaal en een goddelijk postuur zijn symbolen van kracht en seksualiteit. Deze twee elementen worden niet bewust door de vrouw geëvalueerd, maar ze hebben wel een al dan niet positieve invloed op het lymbische systeem. Het maakt niet uit wie je bent, welke job je doet, op welke soort vrouw je valt. Het gaat enkel om het beheersen van je eigen lichaam. Zorg dus voor vlotte, gecontroleerde bewegingen. Nutteloze bewegingen komen over als nerveuze tics. Let er ook op dat je je een open houding aanmeet. Houd je armen dus niet gekruist, je handen apart en je benen uit elkaar. Dan maak je een ontspannen, ontvankelijke en vriendelijke indruk. 

4. Een sexy geur

Talloze wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het vrouwelijk reukvermogen veel beter ontwikkeld is dan dat van een man. Soms kan het zelfs tot honderd keer sterker zijn. Je geur heeft een invloed op het lymbische systeem. Als je geur in de smaak valt bij dat systeem, is je broodje gebakken. Zorg dus dat je goed gewassen bent. Een lekker ruikend parfum kan ook nooit kwaad.

5. Een sterk oogcontact

Oogcontact is één van onze sterkste hulpmiddelen. Ogen zeggen zo veel meer dan woorden. Kijk tijdens een gesprek niet te veel weg van een vrouw. Het geeft een nerveuze indruk. Kijk net dat tikkeltje langer in de ogen van een dame dan je gewoon bent. Dat stimuleert een chemische stof in het brein van de vrouw die jou aantrekkelijk maakt. Als je weg kijkt, doe dat dan heel erg traag.

Wil je een mooie, liefdevolle vrouw in je leven? Wacht niet op het perfecte moment, want dat zal nooit komen. Neem je leven in handen en zorg dat je dromen uitkomen. Probeer deze vijf non-verbale signalen en je zet al een flinke stap in de goede richting.

Lees meer over: aantrekking , brein , daten , geur , glimlach , oogcontact , stem