Toon haar dat je een leider bent

Hoe verover je een vrouw? Het is een vraag die vele mannen bezighoudt. Hoe moet je overkomen? Als een echte man die geen uitdaging uit de weg gaat of zoekt een vrouw iets anders in een man? Het is belangrijk dat je voorbij de eerste screening geraakt. Dat doe je je door je wat extra mannelijk te gedragen en een beetje te plagen. Het zal haar aandacht trekken. Daarna kan het gesprek pas echt beginnen, maar waarover moet je het dan precies hebben? De bedoeling is dat je een gesprek houdt over onderwerpen waarbij haar emoties en fantasie betrokken kunnen worden.

Wees een leider

Vrouwen houden niet van mannen die hen onder druk zetten en vol van zichzelf zijn. Zowel mannen als vrouwen raken geïntrigeerd door leiders. Leiderschap heeft dus niets te maken met flauwe, jeugdige spelletjes.  

Leiderschap gaat over twee soorten vaardigheden die elkaar in evenwicht houden en tegelijk ook aanvullen. Ten eerste moet je in een gesprek durven sturen en ten tweede moet je naar de andere luisteren en uitzoeken wat die persoon bezighoudt. Dat kan je erg in trek maken bij de vrouwen.

‘Het schatje’ tegenover ‘de zak’

Vele mannen kiezen één van de twee extremen en dat kan hen zuur opbreken. Als je ‘het schatje’ bent, luister je niet alleen naar de vrouw om uit te zoeken waar die persoon zich mee bezighoudt, maar ga je jezelf ook verliezen in haar emoties en gevoelens. Als zij kwaad is, zal je ook kwaad worden. Als zij angstig is over seksualiteit, zal jij ook schrik krijgen. ‘Het schatje’ verliest zichzelf dus in een vrouw, en dat veroorzaakt problemen in een romance. Als je, daarentegen, ‘de zak’ gaat uithangen, maken de gevoelens van een vrouw je helemaal niet uit. Een zak laat vrouwen vaak slechter voelen vanwege zijn volledig foute aanpak. 

Leiderschap: hoe doe je dat?

Ideaal zou zijn als je je eigen verlangens kan waarmaken, maar tegelijk ook informatie verzamelt over de vrouw die je wilt veroveren. Daarom is het ook belangrijk te luisteren naar de dame in kwestie. Als je vrouw voelt dat naar haar geluisterd wordt en dat ze op één of andere manier gestuurd wordt, zal ze als een blok voor je vallen. Vergeet echter niet om ook grappig uit de hoek te komen. Humor om de humor is geen goede keuze, maar lachen ontspant en zal je gesprek met je verovering in spe zeker de juiste kant opsturen.

Zoek het evenwicht

Waar het ook op aankomt, is het feit dat je vol vertrouwen voor de dag moet komen. Veel mensen gaan vaak angstig door het leven en zijn bang om fouten te maken. Ze willen eerst garanties voor succes voor ze de stap durven te zetten. Dat geldt ook wanneer ze voor het eerst iets doen in hun leven. Ze willen zekerheid voor ze ook maar iets ondernemen. 

Daarom moet je als je nieuwe methodes gaat uitproberen om met vrouwen om te gaan, voor jezelf duidelijk maken dat het helemaal niet gevaarlijk of onveilig is. Het is een nieuwe ervaring. Het gaat niet om falen, maar iets nieuws en ongewoon voor me. Loop ook niet te hard van stapel en erken dat er angst in je schuilt. Zoek de juiste balans tussen angst en zelfvertrouwen. Zo zal je overkomen als een kalme persoon die alles op een rijtje heeft. Vrouwen houden van zulke personen.

Een vrouw veroveren is geen sinecure, maar zorg dat je met jezelf in het reine bent. Ga niet kinderachtig te werk, gebruik humor en laat je leiderscapaciteiten zien. Zoek een evenwicht tussen het spelen van ‘het schatje’ en ‘de zak’, tussen angst en zelfvertrouwen. Veel succes!

Lees meer over: daten , emoties , leider , vrouwen versieren