Hoe win je een vrouw met een relatie voor je?

Je bent smoorverliefd op een vrouw en wilt haar absoluut voor je winnen. Probleem: ze heeft al een vriend. Je best kun je haar uit je hoofd zetten. Maar dat lukt niet altijd. In dat geval rest je nog een tweede mogelijkheid: je zorgt ervoor dat haar relatie stukloopt, terwijl je haar zelf voor je wint. Maar hoe pak je dat aan?

Win haar vertrouwen

Verover een plekje in haar leven en zorg ervoor dat ze je als meer beschouwt dan ‘die kerel van op het werk’. Probeer te weten te komen wat jullie gemeenschappelijke interesses zijn en gebruik die informatie om met haar te flirten. Breng de conversatie onopvallend op haar relatie en probeer uit te vissen wat er de zwakke punten van zijn. Een tip: de voornaamste oorzaken van ruzies zijn geld, seks, werk, huishouden en kinderen. Klachten over deze zaken wijzen vaak op diepere barsten in de relatie. 

Speel advocaat van de duivel

Wanneer ze klaagt over problemen in haar relatie, zit dan niet gewoon te knikken. Integendeel, je moet haar partner verdedigen en jezelf tegelijkertijd van zijn gedrag distantiëren. Geef toe dat hij fout zat, maar zeg erbij dat hij het waarschijnlijk goed bedoelde. Zij zal jou – en zichzelf - dan alsnog van zijn ongelijk proberen te overtuigen.

Wanneer ze je genoeg overtuigd heeft, geef haar dan gelijk. Zeg dat je je mening over hem moet herzien. Zo bevestig je nog maar eens dat zij gelijk heeft en hij ongelijk.

Een bijkomend voordeel van deze tactiek is dat je jezelf van elke verdenking ontheft. Jij hebt hem namelijk verdedigd, niet?

Gedraag je als haar ideale man

Intussen ben je al veel te weten gekomen over haar verwachtingen en verlangens. Je kunt deze informatie nu in jouw voordeel gebruiken. Gedraag je precies zoals zij zich haar ideale man voorstelt. 

Maak haar jaloers

Indien je zeker wilt zijn dat ze je niet gewoon als een vriend gaat beschouwen, moet je haar jaloers maken. Vertel haar over de andere vrouwen in je leven. Blijf ook andere vrouwen daten, bij voorkeur types aan wie zij een hekel heeft. Ze zal zich afvragen wat die vrouwen wel hebben dat zij niet heeft. Let wel op dat je hierin niet te ver gaar. Het is immers niet de bedoeling dat je haar afschrikt.

Gebruik haar vrienden

Zorg dat haar vrienden je leuk vinden. Maak jezelf vooral populair bij vrienden die het niet begrepen hebben op haar partner. Zij zullen haar vragen waarom ze nog bij die kerel blijft terwijl ze jou kan krijgen.

Verspreid roddels

Dit is een riskante tactiek. Wanneer je betrapt wordt, is alles verloren. Maar als je het goed aanpakt, kan deze tactiek buitengewoon efficiënt zijn. Speel op veilig en doe alsof jij de roddel zelf van iemand anders gehoord hebt. 

En dan is ze van jou

Wees op je hoede,  anderen zouden dezelfde tactieken weleens tegen jou kunnen gebruiken. En als het jou een keer gelukt is, kan het anderen zeker 

Lees meer over: bezet , relatie , verleiden , vrouwen versieren