Hoe versier je een vrouw die samen is met haar vriendinnen?

Heb je je oog laten vallen op een vrouw die op stap is met een groep vriendinnen? Dan wordt het al eens stuk moeilijker om haar aan te spreken. Maar moeilijk gaat ook, zeker als je deze raad opvolgt.

Houd oogcontact

Als je als enige man te midden van een grote groep vrouwen  staat, zouden ze wel eens kunnen smeken om je aandacht. Jij weet misschien wel in wie je geïnteresseerd bent, maar de vrouwen hebben er geen idee van. Kijk de vrouw die je wel ziet zitten het vaakst aan en lach naar haar. 

Raak haar subtiel aan

Raak haar onopvallend aan. Als je naar voren leunt om een anekdote te vertellen, kan je een hand op haar schouder leggen. Als je in een nachtclub of discotheek bent, kan je je hand op haar onderrug leggen en haar naar je toetrekken, zodat ze je beter verstaat. Let op haar reactie. Als ze zich niet op haar gemak voelt, kun je haar beter loslaten.

Spreek de groep als geheel aan

Niemand wordt graag uit de groep gesloten. Zorg er dus voor dat je aandacht besteedt aan iedere vrouw. Vrouwen laten zich beïnvloeden door hun vriendinnen, dus het is belangrijk dat je de goedkeuring krijgt van de hele groep. 

Laat een vriend informatie over haar verzamelen

Laat een vriend van je de groep vriendinnen afleiden, zodat jij de tijd hebt even alleen met haar een gesprek te voeren. In de tussentijd kan hij meer informatie verzamelen over de vrouw die jij probeert te versieren en die later aan je doorspelen. Zo kun beter inspelen op wat haar interesseert.

Een vriend doet je er goed uitkomen

Een goede vriend kan jou er doen uitkomen als de ideale man, zelfs als hij er dan zelf uitkomt als een idioot. Zo kan hij zijn slechtste grappen bovenhalen of zijn meest beschamende anekdotes vertellen.

Lees meer over: daten , flirten , verleiden , vrouwen versieren