Hoe maak je duidelijk dat je haar niet ziet zitten?

Een vrouw laten zien dat je niet in hem of haar geïnteresseerd bent, is niet zo gemakkelijk. Je kunt het op twee verschillende manieren laten merken. Je kunt fatsoenlijk blijven en het haar subtiel laten merken, of je kunt je het rechttoe rechtaan zeggen en riskeren dat je een gevoelige snaar raakt. Hier vind je alvast enkele do’s en don’ts van het afwimpelen.

Don’ts

De verkeerde naam gebruiken

De vrouw die je probeert te versieren, heeft je haar naam vijf minuten geleden nog verteld, maar nu doe je alsof je hem vergeten bent. Erg gênant voor haar, iedereen weet immers dat je de naam wel kent. 

Negeren

Als je de vrouw compleet negeert, is dat een teken van weinig respect. Als je opeens stopt met hem/haar aandacht te schenken en geen antwoord meer geeft, ben je extreem onrespectvol.

Stuur geen valse boodschappen

Stuur haar geen sms’jes, e-mails of voicemails die je zogezegd naar je maat wilde sturen en waarin je vertelt dat zij toch echt niet je type is, een stinkende adem heeft of te dik is. Zo zul je de gevoelens van je aanbidster heel erg kwetsen. Vroeg of laat komt de aap toch wel uit de mouw.  Als ze merkt dat je gelogen hebt, alleen om ervan af te zijn, zal ze nog dubbel zoveel van streek zijn. 

Do’s

Vraag naar haar knappe vriendin

Vrouwen geven graag advies en zijn snel jaloers op elkaar. Gebruik deze kennis om haar op een beschaafde manier af te wimpelen.  Als eerste reactie zal ze zich waarschijnlijk nog meer aan je proberen op te dringen, maar uiteindelijk zal ze de hints wel snappen. 

Vertel haar dat je een vriend hebt die perfect is voor haar

Eens je er zeker van bent dat zij niets voor jou is, kun je de informatie die je verzameld hebt gebruiken om haar in de richting van een andere man te pushen. Vertel haar over de vele interesses en hobby’s die ze samen delen.

Vertel haar hoe druk je het hebt de laatste tijd

Houd het gesprek iedere keer dat je haar ontmoet of dat ze je belt, vooral heel kort. Gebruik school, werk of andere excuses als verklaring waarom je zo snel wegmoet. Maak haar duidelijk dat je heel veel houdt van je drukke leven en helemaal heen plannen hebt om het te veranderen.

Maak duidelijk dat je een andere mening hebt

Politiek, waarden, godsdienst, allemaal dingen waarover jullie heel erg van mening kunnen verschillen. Als je weet dat ze voor een bepaalde partij stemt, vertel haar dan over je afkeer voor die partij.  Als ze een kind heeft, vertel haar dan dat je nooit voor een vrouw zou kiezen die al kinderen heeft.

Lees meer over: afwimpelen , date , daten