Een bloedmooie vrouw daten: hoe pak je het aan?

Mannen komen van heinde en verre om op een goed blaadje te staan bij mooie vrouwen. Voor ons, mannen, zijn de vrouwen dan ook goed voor: het zelfvertrouwen, onze seksuele drift, onze status bij anderen en ze zien er gewoon fantastisch uit. Nadelen zijn dat deze vrouwen vaak oppervlakkig, zelfingenomen, manipulatief, arrogant en gewoonweg omhooggevallen zijn.

Desondanks zijn veel mannen op zoek naar een beeldschone die met hen wil uitgaan. Waardoor deze vrouwen mannen voor het uitkiezen hebben en vaak de rijkste of knapste eruit kiezen. Ben je noch rijk noch knap en wil je toch een kans maken, lees dan verder en pas de volgende tips toe.

Play it cool

De oudste regel in het daten is waarschijnlijk de volgende: blijf jezelf. Bij het versieren van beeldschone meiden is dit niet anders. Houd er wel rekening mee dat deze dames het gewoon zijn om op elke moment versierd te worden met de meest domme oneliners. 

Val op door haar niet meteen te versieren, sterker nog, negeer haar op de momenten dat je openlijk met andere vrouwen flirt. Wees ook luchtig en grappig, zenuwachtig overkomen en geen woorden uit je mond krijgen, is een enorme afknapper. Praat over haar interesses in plaats van hoe mooi jij haar wel niet vindt. 

Om haar helemaal van haar voetstuk te halen (waar andere mannen haar plaatsen), kun je zeggen dat je wel met haar zou willen uitgaan maar je normaal meer gewoon bent. Als je haar telefoonnummer krijgt, bel je haar best niet meteen, maar wacht je enkele dagen. Wanneer je haar belt, zeg dan dat je tijd probeert te vinden om met haar uit te gaan.

Ga je dan die belangrijke eerste date tegemoet, zorg er dan voor dat ze geen vat op jouw houding heeft. Wees een tijdje heel attent en daarna weer koel en een beetje afwezig. Als je met haar uitgaat, neem dan zelf weinig initiatief op seksueel gebied (zeker in het begin).

Behoud zelf de controle

Zodra je door deze stappen heen bent, zal ze nieuwsgierig zijn en meer van je willen weten. Blijf onvoorspelbaar! Het nadeel is dat je continu op je hoede moet blijven want zodra zij de controle krijgt, zal ze je wellicht dumpen. 

Deze stappen werken lang niet altijd. Maar voor ons, gemiddelde mannen, is vernieuwend en mysterieus zijn de enige mogelijkheid om bloedmooie vrouwen te versieren. Veel succes in de harde wereld van het mooie vrouwen daten! 

Lees meer over: daten , mooie vrouwen , verleiden , versieren , vrouwen