De 7 fouten die een man maakt bij het daten

De meeste mannen op zoek naar een vrouw zullen het wel herkennen. Je geeft haar cadeautjes, fluistert lieve woordjes en dan gebeurt het. Ze gaat bij je weg. Nochtans ben je er onvoorwaardelijk voor haar geweest. We geven je enkele tips, die ervoor zorgen dat je relatie standhoudt.

Doe het rustig aan

Mannen die zich op een vrouw storten, storten zich gegarandeerd in hun ongeluk. Vrouwen merken het als je extra je best doet, het komt vaak over als ‘wanhopig’. Laat haar weten dat je haar interessant vindt, maar begin haar niet te aanbidden als een Griekse godin. 

Praat niet over je ex

Praten over je vorige relaties en die van je vriendin, is absoluut uit den boze. Als je teveel een luisterend oor biedt, gaat je date je al gauw beschouwen als een ‘vriend’. Praat je zelf over je ex, dan denkt je date dat je nog niet over haar heen bent. Zorg er voor dat er geen bewijsmateriaal van vroegere vriendinnetjes meer te vinden is,  verbrand die foto’s en gooi die knuffels van Valentijnsdag in de prullenmand.

Blijf jezelf

Vrouwen hebben de nare gewoonte mannen te willen veranderen. Toch is ze verliefd geworden op de man die je bent, blijf dus vooral jezelf. Een vrouw heeft graag een sterke man in de relatie (anders was ze wel op een vrouw gevallen) – houd het ook zo. Als ze merkt dat ze je kan domineren, dan is alle respect verloren en draag je voor je het weet een tutu.

Wees zelfzeker

Hetzelfde bij mannen en vrouwen: iemand met zelfvertrouwen is een absolute turn-on. Als jij niet gelooft in jezelf, dan zal een vrouw hetzelfde doen. Twijfelt ze aan je mannelijke capaciteiten, dan verlies je aan aantrekkingskracht. Recht je rug en ga ervoor!

Houd je seksleven levendig

Seks is de barometer van je relatie. Goede seks maakt je relatie spannend, eentonige seks zorgt voor sleur. Houd het fris en zorg dat je haar interesse prikkelt. Praat erover en zorg voor een levendige fantasie. Verras haar op de goede momenten.

Verban die overdreven jaloezie!

Toon dat je haar graag ziet, maar houd die overdreven jaloersheid in bedwang. Een vrouw loopt namelijk weg van mannen die haar constant in de gaten houden. Ze koppelt dat aan bezitterigheid. Als ze contact heeft met enkele mannelijke vrienden die ze al kende voor jullie een koppel waren, windt je er dan niet te veel in op.

Praat niet teveel

Vrouwen praten, mannen luisteren. Zo is het. Ze appreciëren het enorm als je zegt wat je denkt, maar overdrijf niet. Wees een tikkeltje mysterieus en uitdagend. Urenlang je hart luchten werkt afstotelijk. Vrouwen zien de man namelijk altijd als het luisterend oor. Draai de rollen nooit om, of ze verliezen gegarandeerd de interesse. 

Lees meer over: daten , fouten , relatie