5 afspraakjes waarmee je haar geen plezier doet

Ben je net samen met een leuke vrouw en op zoek naar originele ideeën voor jullie afspraakjes? Wat hier volgt is een lijst van don’ts.Veel vrouwen zullen deze activiteiten niet zo leuk vinden.

De natuur roept

Neem haar eens mee de natuur in. Niet om te picknicken of te wandelen, maar om te vissen. Nadat je haar een handvol wormen gegeven hebt, vertel je haar dat het soms uren duurt voordat een vis toehapt. Gegarandeerd dat je vanaf nu met je vrienden kan gaan vissen!

Actie? Paintball!

In het begin zal ze dit leuk vinden: lekker dollen met jullie tweetjes! Maar wanneer je haar op een gevoeliger plekje raakt (hoofd, kuit...), zal ze snel terug naar de auto rennen. Wees maar zeker dat ze de volgende keer vriendelijk bedankt.

Leve science fiction!

Een gezellig filmavondje bij jou thuis? Geen probleem. Als een echte man haal je de dvd’s van Star Wars, Stargate SG-1enStartrekuit de kast. De kans is groot dat ze de komende filmavond liever bij haar vriendinnen doorbrengt. 

Virtuele spelletjes

Zeg dat je al lang wacht om je allernieuwste schietspel uit te proberen, maar dat jullie dat nu samen kunnen doen is een garantie op een date die op een ramp uitloopt!

Zaterdag is tekenfilmdag

Wat is er leuker dan een hele zaterdag voor de tv te hangen en The Simpsons te kijken? Gezellig ontspannen, toch? Je vriendin zal zich wel betere manieren kunnen inbeelden om haar zaterdag door te brengen.

Lees meer over: afspraakjes , date , daten