Sabastian Vettel en de bekende merken

De Formule 1 is een ultieme autowedstrijd. Het zorgt voor spanning; met hoge snelheden en een hoog adrenalinegehalte. De autosport is een favoriete sport om te kijken voor veel mensen. De coureurs, de teams, de extreem snelle auto's, het hele evenement eromheen; het is begrijpelijk dat mensen ervan kunnen genieten om hier deel van uit te maken. Voor de coureurs van de deelnemende teams is het natuurlijk nog veel spannender. Voor hun hangt niet alleen de winst of een goede tijd van de rit af; het is een wedstrijd op leven of dood. Precisie is heel belangrijk. Coureurs die die precisie eigen hebben kunnen maken zijn dan ook veel waard voor de Formule 1. Sebastian Vettel is meervoudig kampioen in de Formule 1. Deze coureur uit Duitsland weet goed hoe hij een wedstrijd moet rijden. Lange tijd deed hij dit onder de vlag van RedBull. Met het vertrek van Vettel gaat Daniel Ricciardo het RedBull-team versterken om de hoge positie van dit team te kunnen blijven behouden. Maar wat gaat Vettel doen? Onder welke vlag gaat hij nu zijn geweldige prestaties laten zien?

Ferrari: an offer you can't refuse

Aan het eind van het seizoen in 2014 gaf Vettel aan RedBull te gaan verlaten. Voor een viervoudig kampioen in de Formule 1 betekent dit natuurlijk niet het eind van een carrière. In tegendeel zelfs. De aanbiedingen rolden snel binnen toen het nieuws bekend werd dat Vettel RedBull ging verlaten. Grote namen toonden interesse. Maar voor een coureur van deze wereldklasse is alleen het allerbeste goed genoeg. En die wereldklasse diende zich aan met het aanbod van Ferrari. Bij Ferrari diende zich het vertrek van Fernando Alonso aan. Net op het moment dat ook Vettel aangaf weg te gaan bij RedBull. Vanaf het nieuwe seizoen in 2015 zal Vettel bij Ferrari zijn krachten laten zien in plaats van Alonso. Hier wordt hij teamgenoot van Kimi Räikkönen. Hij krijgt hier gelijk een driejarig contract; een bijzonder lange tijd voor de Formule 1.

Goede banden voor het scherpe bochtenwerk

In de Formule 1 is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat de coureur weet wat hij doet. Iemand als Vettel kan alleen het beste uit zijn rit halen als hij ook de goede middelen tot zijn beschikking heeft. Met Ferrari als sponsor komt dat wel goed. Dit team rijdt met de meest begerenswaardige auto's die ervoor zijn gemaakt om snelheid te maken, goede bochten te maken en te winnen van iedereen die zich durft op te stellen als tegenstander. Naast zijn alliantie met Ferrari is Vettel daarom een band aangegaan met Tirendo. Dit merk voor wielen, banden en velgen is een gerenommeerde naam in de autosportbranche. Door de samenwerking van Sebastian Vettel met dit merk is het zeker dat de nieuwe prestaties bij het nieuwe team weer van het hoogste niveau zullen zijn, middelen en talent bij elkaar zullen hiervoor zorgen.

Formule 1-kwaliteit voor uw eigen auto

Ook u kunt beschikken over banden en wielen van topsportkwaliteit. De banden van dit merk zijn niet alleen verkrijgbaar voor de autosport maar ook voor uw plezierritten. Haal de autocoureur in uzelf naar boven door te gaan voor het beste van het beste. Uw auto verdient het. En als het goed genoeg is voor Sebastian Vettel, dan is het ook zeker perfect voor u en uw auto.

Lees meer over: autos , autosport , banden , redbull , vettel