Hotels in Madrid

In Madrid heb je de keuze uit honderden hotels. De meeste daarvan liggen in het centrum van de stad, maar ook in de stadsranden liggen een heleboel hotels. Het voordeel van die hotels is dat ze vaak een rustige ligging hebben en dat de prijzen er vaak lager zijn.

Buurten waarin veel hotels gelegen zijn, zijn de buurt rond treinstation Atocha en de buurt rond de Gran Vía. Je vindt er uitstekende hotels, maar de omgeving is vaak rumoerig. Ook de buurten aan de Puerta del Sol en de Plaza Mayor herbergen veel hotels. De buurten Salamanca en Chamberí staan bekend om hun luxehotels.

Een andere mogelijkheid om in Madrid te overnachten is een appartement huren. Dit is vaak goedkoper dan een hotelkamer, zeker als je met een grote groep gaat.

Budgetreizigers vinden in Madrid ook een uitgebreid aanbod aan hostels en jeugdherbergen terug. Deze zijn vaak goedkoper dan een hotel, maar vaak krijg je wel een bed op een slaapzaal toegewezen.

De prijzen voor een hotelkamer in Madrid kunnen heel erg uiteenlopen. Vergelijk de prijzen voldoende op voorhand voordat je boekt.

Lees meer over: hotelkamer , hotels , madrid , verblijf madrid