Leukste dingen voor lady's night

Soms ben je even toe aan een lady's night, je wordt er nooit oud genoeg voor. Lekker met de meiden dingen doen, kletsen, misschien een glaasje rosé erbij … Hartstikke gezellig natuurlijk, maar heb je het al zo vaak gedaan dat je geen ideeën meer hebt? Dat kan, maar het is toch heel belangrijk om te blijven doen. Want we hebben het soms gewoon echt nodig om met de vrouwen onder elkaar te zijn en er echt een topavond van te maken. Misschien heb je nog nooit een lady's night georganiseerd en weet je helemaal niet wat je kan doen. Het is ook wel een beetje moeilijk om er echt activiteiten te verzinnen. Dat hoeft ook niet, maar het zal de avond in ieder geval niet minder leuk maken. We zetten hier wat ideeën voor je op een rijtje zodat je er toch weer iets leuks van kan maken.

Beauty avond

Het hoeft ook allemaal niet zo cliché, maar dat is ook wel leuk. Je kan zorgen dat jullie allemaal een spa dag ervan maken. Olaplex heeft onder andere superleuke producten en goede producten ook die perfect zijn om hierbij te introduceren. Begin met een goede reiniging en een stoombadje. Je kunt dit makkelijk zelf doen door een pan te vullen met kokend water en er met je hoofd bij te gaan zitten. Het is dan belangrijk dat je een handdoek over je hoofd hangt, dan ga je echt stomen. Je kunt het ook verdelen dat sommige mensen beginnen met het stomen terwijl de anderen nagels aan het lakken zijn bijvoorbeeld. Het leuke is dat je elkaar lekker vertroeteld en erna helemaal gloeiend naar huis gaat. Zulke verzorging is natuurlijk nooit slecht voor je. Ook is het super goed voor de geest om helemaal verzorgt en wel te zijn. Koop dus ook vooral wat leuke crèmepjes en gezichtsmaskers. Vertel iedereen dat ze hun badjassen mee moeten nemen, of iets leuks en comfortabels om aan te trekken om echt dat spa gevoel te geven. Want een voordelige spa ervaring met je beste vriendinnen is niets anders dan oergezellig.

Activiteiten

Je kunt ervoor kiezen om daarna samen een leuke film te kijken. Wat jullie leuk vinden, het is stiekem wel heel leuk om een echte “huil-film” te kijken en samen in de emoties te zitten. Jullie kunnen ook samen iets heel lekkers koken of iets leuks doen als bakken en versieren. Cupcakes versieren is en blijft gewoon heel leuk en het is ook nog superlekker. Je kunt ook iets gekker doen, als je een beetje creatief nadenkt. Ook als je meestal niet heel creatief bent is het juist waarschijnlijk heel leuk om iets creatiefs met ze allen te doen. Koop bijvoorbeeld wat klei en ga allemaal een kommetje maken of zoiets, je kunt ze daarna ook nog verven. Dit is super lachen! Je kunt ook wat canvassen aanschaffen en met z’n allen iets moois verven of bijvoorbeeld een tutorial samen volgen. Je moet je jezelf niet te serieus nemen bij zoiets, maar met je vriendinnen hoeft dat ook niet. Dan wordt het gewoon beregezellig. Maak er iets leuk van!