Zone-dieet

Het zone-dieet is een dieet dat zich baseert op het principe dat men zich best beperkt tot twee soorten voedsel, namelijk proteïnen en natuurlijke koolhydraten. Het zone-dieet is een zogenaamd "low-carb dieet".

Laatste zone-dieet informatie
 1. Afvallen met het zone-dieet

  Afvallen met het zone-dieet

  Bij het zone-dieet moet je een bepaalde combinatie van voedingsmiddelen consumeren om af te vallen en je goed in je vel te voelen. Lees in deze tekst welke...
  lees meer

 2. Energiek en slank met het zonedieet

  Energiek en slank met het zonedieet

  Het zonedieet focust op het verkrijgen van een gezond vetgehalte. Tijdens het dieet eet je voornamelijk proteïnen en natuurlijke koolhydraten. Lees er hier...
  lees meer

 3. Gevaren van het Zone-dieet

  Gevaren van het Zone-dieet

  Diëten is niet altijd zonder gevaar, ook het zone-dieet houdt enige gevaren in. We lijsten de gevaren van het dieet hier even voor je op.
  lees meer

 4. Het Zone-dieet en gezondheid

  Het Zone-dieet en gezondheid

  Een dieet bepaalt welk voedsel in welke hoeveelheid, dit heeft een grote invloed op onze gezondheid. Wat is de invloed van het Zone-dieet op onze gezondheid?
  lees meer

 5. Werking zone-dieet

  Werking zone-dieet

  Het gaat het zone-dieet precies in z'n werk? In dit artikel worden de basisbeginselen van dit low-carb dieet onder de loep genomen.
  lees meer

 6. Wat eten tijdens het Zone-dieet

  Wat eten tijdens het Zone-dieet

  Een dieet bepaalt vooral wat je mag eten, welke voeding mag bij het zone-dieet? Lees hier welke voedingsmiddelen je mag eten tijden het zone-dieet.
  lees meer

 7. Voor- en nadelen Zone-dieet

  Voor- en nadelen Zone-dieet

  Ieder dieet heeft wel zijn voor- en nadelen, ook het zone-dieet heeft verschillende pro's en contra's. Wat is goed, wat is slecht? Je vindt het hier.
  lees meer

 8. Zone-dieet

  Zone-dieet

  Het zone-dieet klinkt bij de meeste mensen bekend in de oren, maar wat is het precies en wat houdt het in? Wij leggen het even uit.
  lees meer

Interessante video's