Vermoeidheid

Iedereen is wel eens vermoeid, bijvoorbeeld na een grote of lange inspanning of als gevolg van te weinig nachtrust. Maar vermoeidheid wordt pas echt een probleem als je je vaak of chronisch moe voelt. Vaak zijn de oorzaken te zoeken in de levenswijze of in onderliggende medische aandoeningen.

Laatste vermoeidheid informatie
 1. Vermoeidheid

  Vermoeidheid

  Vermoeidheid, iedereen kent het wel. Als je vaak vermoeid bent, kan dit echter een groot probleem worden. In dit artikel kom je meer te weten over vermoeidheid.
  lees meer

 2. Oorzaken vermoeidheid

  Oorzaken vermoeidheid

  Vermoeidheid is vaak een gevolg van slaaptekort of andere factoren in je levenswijze. Een aantal oorzaken van vermoeidheid op een rijtje.
  lees meer

 3. Extreme vermoeidheid

  Extreme vermoeidheid

  Mensen die last hebben van extreme vermoeidheid, zijn bijna altijd moe. Hier lees je wat de oorzaken van extreme vermoeidheid kunnen zijn.
  lees meer

 4. Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)

  Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)

  Chronisch vermoeidheidssyndroom is een ziekte waarbij de patiënt uitgeput geraakt van (kleine) krachtinspanningen. In deze tekst lees je meer over CVS.
  lees meer

 5. Wat kan je doen tegen vermoeidheid?

  Wat kan je doen tegen vermoeidheid?

  Genoeg slapen is natuurlijk efficiënt als je vermoeid bent, maar daarnaast kan je nog allerlei dingen doen tegen vermoeidheid. Hier kom je erachter wat je...
  lees meer

Interessante video's