Sonoma-dieet

Het Sonoma-dieet is een dieet ontwikkeld door diëtiste Conni Guttersen en genoemd naar de streek Sonoma in California. Het Sonoma-dieet is gebaseerd op gezonde eetgewoontes die men hanteert in Sonoma. Het dieet heeft veel overeenkomsten met een mediterraan dieet.

Laatste sonoma-dieet informatie
 1. Sonoma-dieet

  Sonoma-dieet

  Het Sonoma-dieet werd ontwikkeld door de Amerikaanse diëtiste Connie Guttersen op basis van de gezonde voedingsgewoonten van de inwoners van de streek...
  lees meer

 2. Fasen of waves in het Sonoma-dieet

  Fasen of waves in het Sonoma-dieet

  Het Sonoma-dieet bestaat uit 3 fases of waves, lees hier meer over de verschillende fases. Wat mag je eten tijdens welke fase?
  lees meer

 3. Power foods van het Sonoma-dieet

  Power foods van het Sonoma-dieet

  Gezonde voeding is zeer belangrijk in het Sonoma-dieet, het dieet gaat prat op 10 zogenaamde power foods. Lees hier alles over de power foods.
  lees meer

 4. Sonoma-dieet, de voor- en nadelen

  Sonoma-dieet, de voor- en nadelen

  Ieder dieet heeft zijn voordelen maar ook zeker zijn nadelen, bij het Sonoma-dieet is dit niet anders. Lees hier de voor- en nadelen van het dieet.
  lees meer

 5. Wat je mag eten tijdens het Sonoma-dieet

  Wat je mag eten tijdens het Sonoma-dieet

  Wat mag je eten tijdens het Sonoma-dieet? Dit artikel zet even alles op een rijtje wat je mag eten tijdens dit gezonde dieet.
  lees meer

 6. verboden voeding tijdens het Sonoma-dieet

  Verboden voeding tijdens het Sonoma-dieet

  Wat wordt er afgeraden om te eten tijdens het Sonoma-dieet? Dit artikel zet even de te vermijden voedingsproducten op een rijtje.
  lees meer

Interessante video's