Slaapwandelen

Wanneer men in zijn slaap opstaat een handelingen verricht spreekt men over slaapwandelen. Slaapwandelen komt vooral voor bij jongens vanaf een leeftijd van 4 jaar tot aan de puberteit. Slaapwandelen komt vrij veel voor en is in de meeste gevallen onschadelijk.

Laatste slaapwandelen informatie
 1. Slaapwandelen

  Slaapwandelen

  Wanneer je in je slaap actief dingen begint te doen ben je aan het slaapwandelen. Dit artikel leert je meer over slaapwandelen.
  lees meer

 2. Behandeling slaapwandelen

  Behandeling slaapwandelen

  Wat kan je doen tegen slaapwandelen? Lees dit artikel en kom meer te weten over de mogelijke behandelingen tegen slaapwandelen.
  lees meer

 3. Kinderen en slaapwandelen

  Kinderen en slaapwandelen

  Slaapwandelen komt meer voor bij kinderen dan bij volwassenen, dit artikel vertelt je alles over slaapwandelen bij kinderen.
  lees meer

 4. Oorzaken slaapwandelen

  Oorzaken slaapwandelen

  Hoe komt het dat sommige mensen slaapwandelen? Dit artikel zet de mogelijke oorzaken van deze nachtelijke avonturen even op een rijtje.
  lees meer

 5. Symptomen slaapwandelen

  Symptomen slaapwandelen

  Slaapwandelen is een vreemd fenomeen, hoe weet je of iemand aan het slaapwandelen is? Dit artikel zet de kenmerken even op een rijtje.
  lees meer

 6. Veiligheid bij slaapwandelen

  Veiligheid bij slaapwandelen

  Als jijzelf of je kind regelmatig slaapwandelt dan doe jer er beter aan om wat op de veiligheid van de slaapwandelaar te letten. Hier enkele richtlijnen.
  lees meer

Interessante video's