Sauna en infraroodcabine

Een sauna of een infraroodcabine kunnen een heerlijke manier zijn om wellness in huis te halen en je thuis te ontspannen. Kom er hier meer over te weten.

Laatste sauna en infraroodcabine informatie
 1. Een sauna in je eigen huis

  Een sauna in je eigen huis

  Steeds meer mensen gaan regelmatig naar de sauna. Maar wist je dat het eigenlijk vrij gemakkelijk is om een sauna in je eigen huis te laten installeren?
  lees meer

 2. Infraroodcabine

  Infraroodcabine

  Een infraroodcabine kan je lichaam volledig tot rust laten komen. Wat zijn de voordelen ervan en wat is het verschil met een sauna?
  lees meer

 3. Sauna

  Sauna

  In een sauna loopt de temperatuur zo hoog op dat je gaat zweten. Dit heeft een erg therapeutisch effect op het lichaam. Steeds meer mensen kiezen voor een...
  lees meer

 4. Voorbereidingen voor het plaatsen van een sauna

  Voorbereidingen voor het plaatsen van een sauna

  Als je een sauna wilt plaatsen in je huis, zal je heel wat voorbereidingen moeten treffen. In deze tekst lees je waar je rekening mee moet houden.
  lees meer

 5. Sauna in de badkamer

  Sauna in de badkamer

  Steeds meer mensen kiezen ervoor een sauna in hun badkamer te plaatsen. Zo kunnen ze er gebruik van maken wanneer ze maar willen.
  lees meer

 6. Zelf een sauna bouwen

  Zelf een sauna bouwen

  Droom jij van een sauna in huis maar vind je dat de kosten te hoog liggen? Als je zelf een sauna bouwt, kan je heel wat geld besparen!
  lees meer

Interessante video's