Praag

Praag, de gouden stad, is de hoofdstad en ook de grootste stad van Tsjechië. Praag is één van de mooiste steden ter wereld, vooral het historisch centrum is een pareltje en zeker een bezoekje waard.

Laatste praag informatie
 1. Citytrip Praag

  Citytrip Praag

  De historische stad Praag kun je bezoeken om de prachtige gebouwen en de cultuur, maar ook het uitgaansleven is er zeker niet te missen!
  lees meer

 2. Bezienswaardigheden Praag

  Bezienswaardigheden Praag

  In de oude, middeleeuwse wijken staat het werkelijk vol met bezienswaardigheden. De Praagse Burcht moet je natuurlijk gezien hebben!
  lees meer

 3. Cultuur in Praag

  Cultuur in Praag

  Praag is een echte cultuurstad. Of je nu komt voor de middeleeuwse gebouwen of kunst of voor de klassieke muziek, in Praag vind je het allemaal!
  lees meer

 4. Hotels in Praag

  Hotels in Praag

  De meeste hotels in Praag liggen binnen de oude binnenstad, dichtbij de bezienswaardigheden. Daarnaast vind je er ook tal van B&B’s, hostels en campings.
  lees meer

 5. Openbaar vervoer Praag

  Openbaar vervoer Praag

  Metro’s, bussen en trams, het openbaar vervoer in Praag is erg efficiënt. Hier lees je hoe je het kunt gebruiken!
  lees meer

 6. Praag eten en drinken

  Praag eten en drinken

  In Praag heb je meer dan genoeg mogelijkheden om lekker te eten. De Tsjechische keuken is hartig, met veel vlees. Vergeet zeker niet het bier uit te proberen!
  lees meer

 7. Uitgaan in Praag

  Uitgaan in Praag

  Het nachtleven in Praag, dat staat synoniem voor heerlijk bier, gezellige cafés en clubs en discotheken waar stevig gefeest wordt!
  lees meer

 8. Weer en klimaat in Praag

  Weer en klimaat in Praag

  In de zomer kan het in Praag erg warm worden, maar de winters kunnen ijzig koud zijn. Je houdt dus maar beter rekening met het weer voor je op reis vertrekt!
  lees meer

 9. Winkelen in Praag

  Winkelen in Praag

  Als je van shoppen houdt, dan kun je je ook uitleven in Praag. Praag heeft een groot voordeel: de prijzen zijn er meestal nog een tikkeltje goedkoper dan bij...
  lees meer

Interessante video's