Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en een perfecte bestemming voor een citytrip. Parijs is een stad met meer dan 2 miljoen inwoners, een echte wereldstad.

Laatste parijs informatie
 1. Citytrip Parijs

  Citytrip Parijs

  Parijs is een van de populairste bestemmingen ter wereld voor een citytrip. Geen wonder, want de Franse hoofdstad heeft heel wat te bieden.
  lees meer

 2. Bezienswaardigheden Parijs

  Bezienswaardigheden Parijs

  Parijs staat bol met bezienswaardigheden, eigenlijk is de stad op zich één bezienswaardigheid.
  lees meer

 3. Cultuur in Parijs

  Cultuur in Parijs

  Het grootste museum ter wereld en tal van andere boeiende musea, twee schitterende operagebouwen en prachtige theaters, ook op vlak van cultuur valt er in...
  lees meer

 4. Hotels in Parijs

  Hotels in Parijs

  In Parijs, een toeristische topbestemming, heb je de keuze uit honderden hotels. Hier vind je wat meer uitleg over hotels in Parijs.
  lees meer

 5. Nachtleven in Parijs

  Nachtleven in Parijs

  Hoe is het uitgaansleven in de Franse hoofdstad? In dit artikel vind je meer uitleg over het nachtleven en de uitgaansbuurten in Parijs.
  lees meer

 6. Openbaar vervoer Parijs

  Openbaar vervoer Parijs

  Als je openbaar vervoer en Parijs zegt, denk je ongetwijfeld aan de wereldberoemde metro. Samen met de bussen en de treinen vormen de metro’s een...
  lees meer

 7. Parijs eten en drinken, een gezellig restaurant op iedere straathoek

  Parijs eten en drinken, een gezellig restaurant op iedere straathoek

  Parijs is een van de culinaire topsteden van Europa. In iedere straat vind je wel een restaurant dat de moeite waard is. Lees er hier meer over.
  lees meer

 8. Weer in Parijs

  Weer in Parijs

  Als je een citytrip naar Parijs wilt maken, is het belangrijk om te weten wat voor weer het er is. Hier lees je meer over het klimaat in Parijs.
  lees meer

 9. Winkelen in Parijs

  Winkelen in Parijs

  Winkelen en Parijs, een uitstekende combinatie. Champs-Elysées, Galeries Lafayette, namen die tot de verbeelding spreken van iedere shopper!
  lees meer

Interessante video's