Overige diëten

Er bestaan duizenden diëten, maar welk moet je nu precies volgen? Hier vind je er een aantal terug.

Laatste overige diëten informatie
 1. Een vezelrijk dieet volgen

  Een vezelrijk dieet volgen

  Een vezelrijk dieet is erop gericht je algemene gezondheid te verbeteren. In deze tekst lees je wat een vezelrijk dieet precies is en wat voor effecten het...
  lees meer

 2. 3 uren-dieet

  3 uren-dieet

  Bij het 3 uren-dieet eet je om de drie uur een kleine hoeveelheid. Zo zou je op een gezonde en efficiënte manier gewicht moeten verliezen.
  lees meer

 3. Soepdieet

  Soepdieet

  Het soepdieet is een dieet dat soep als basis neemt om gewicht te verliezen. Door het soepdieet te volgen, zou je snel moeten afvallen.
  lees meer

 4. Anti-aging dieet

  Anti-aging dieet

  Het anti aging dieet is erop gericht het verouderingsproces te vertragen en de levensduur te verlengen. Zou dit echt een wonderdieet zijn? Kom hier meer te...
  lees meer

 5. Rauwe voedseldieet

  Rauwe voedseldieet

  Aanhangers van het rauwe voedsel-dieet proberen alles rauw te eten, dus onbewerkt. Werkt het en is het gezond?
  lees meer

 6. Een strakke buik met het wasborddieet

  Een strakke buik met het wasborddieet

  Het 'abs diet' of wasborddieet is erop gericht door een combinatie van de juiste voeding en oefeningen af te vallen en goed ontwikkelde buikspieren te...
  lees meer

 7. Negatieve calorieën-dieet

  Negatieve calorieën-dieet

  Het negatieve calorieën-dieet is een dieet waarbij je voedingsmiddelen gaat eten die je metabolisme stimuleren. Hoe het precies in elkaar zit, lees je in...
  lees meer

 8. Beverly Hills-dieet

  Beverly Hills-dieet

  Het beverly Hills-dieet is een dieet dat reeds lange tijd bestaat. Het bestaat uit een 35 dagen-plan. Lees er meer over in dit artikel.
  lees meer

 9. Bananendieet: iedere dag een banaan

  Bananendieet: iedere dag een banaan

  Het bananendieet is gebaseerd op het principe dat je iedere dag bananen moet eten om af te vallen. Een origineel dieet, maar werkt het ook echt?
  lees meer

 10. Menopauzedieet, rijk aan calcium en vitamine D

  Menopauzedieet, rijk aan calcium en vitamine D

  Het menopauzedieet is een dieet dat gericht is op vrouwen die in de menopauze zitten. Door het dieet te volgen zouden ze zich fysiek beter moeten voelen.
  lees meer

 11. Vezelrijk dieet

  Vezelrijk dieet

  Vezels eten is bevorderlijk voor de gezondheid. Als je een vezeldieet volgt zal je hier extra op letten en krijg je zeker voldoende vezels binnen.
  lees meer

 12. Raw food-dieet

  Raw food-dieet

  Bij het raw food-dieet mag je enkel rauw voedsel eten. Het dieet wordt doorgaans gevolgd uit gezondheidsoverwegingen of om gewicht te verliezen.
  lees meer

 13. Metabolismedieet

  Metabolismedieet

  Het metabolismedieet gaat uit van je eigen metabolisme. Door de juiste voedingsmiddelen te consumeren zal je je lichaam ontgiften en je beter in je vel voelen.
  lees meer

 14. Mayo Clinic-dieet

  Mayo Clinic-dieet

  Het Mayo Clinic-dieet is een gezond dieet waarmee je geleidelijk aan gewicht verliest. Lees in deze tekst meer over de werking van het dieet.
  lees meer

 15. Lage cholesterol-dieet

  Lage cholesterol-dieet

  Het lage cholesterol-dieet is een dieet voor mensen die een 'te hoge cholesterol' hebben. Het dieet helpt hartproblemen voorkomen.
  lees meer

 16. Laag vetgehalte-dieet

  Laag vetgehalte-dieet

  Als je het laag vetgehalte-dieet volgt, eet je enkel voedingswaren met weinig vetten. In dit artikel kom je te weten wat het dieet precies inhoudt.
  lees meer

 17. Glutenvrij dieet

  Glutenvrij dieet

  Een glutenvrij dieet wordt gevolgd door mensen die aan coeliakie lijden. Het is een streng dieet. In deze tekst kom je er meer over te weten.
  lees meer

 18. Protein Power-dieet

  Protein Power-dieet

  Het Protein Power-dieet is een dieet waarbij je voornamelijk eiwitrijke producten consumeert. Kom in dit artikel meer te weten erover.
  lees meer

 19. Menopauzedieet

  Menopauzedieet

  Tijdens de menopauze ondergaat het lichaam heel wat veranderingen. Het is aan te raden je eetpatroon af te stemmen op deze lichamelijke veranderingen.
  lees meer

 20. Kinderdieet

  Kinderdieet

  Kinderen zijn nog volop in ontwikkeling en kunnen dus niet hetzelfde dieet volgen als een volwassene. Lees hier meer over het speciale kinderdieet.
  lees meer

 21. Bananendieet

  Bananendieet

  Het bananendieet is een dieet waarbij je iedere ochtend een banaan moet eten. Het is geen moeilijk dieet, maar werkt het wel?
  lees meer

 22. Chocoladedieet

  Chocoladedieet

  Het chocoladedieet, het zal chocoladeverslaafden als muziek in de oren klinken. Lees hier alles over hoe dit dieet precies werkt!
  lees meer

 23. Kippensoepdieet

  Kippensoepdieet

  Een apart dieet is het kippensoepdieet, waarbij je voornamelijk kippensoep eet. Lees in dit artikel meer over het kippensoepdieet.
  lees meer

 24. Hollywooddieet

  Hollywooddieet

  Het Hollywooddieet is de naam van een dieet dat wel eens gevolgd wordt door de sterren wanneer ze snel willen afvallen. Lees er hier meer over.
  lees meer

 25. Detoxdiëten: is het wel zo gezond?

  Detoxdiëten: is het wel zo gezond?

  Een detoxdieet is erop gericht je lichaam zich te laten herstellen en te ontdoen van alle gifstoffen. Maar zijn zo'n detoxdiëten eigenlijk wel gezond?
  lees meer

Interessante video's