Oorsuizen of tinnitus

Wanneer je een voortdurende fluittoon, piep of gezoem in een of beide oren hoort, is er sprake van oorsuizen of tinnitus. Tinnitus is meestal onomkeerbaar en niet te genezen. Zorg dragen voor je oren is dus de boodschap.

Laatste oorsuizen of tinnitus informatie
 1. Oorsuizen of tinnitus

  Oorsuizen of tinnitus

  Een voortdurend gepiep of gezoem horen is allesbehalve aangenaam. Dit arikel vertelt je meer over oorsuizen of tinnitus.
  lees meer

 2. Behandeling oorsuizen

  Behandeling oorsuizen

  Wat kan je doen tegen oorsuizen? Tinnitus heeft een oorzaak, na het achterhalen van de oorzaak kan er een oplossing gezocht worden. Lees er hier meer over.
  lees meer

 3. Leven met tinnitus

  Leven met tinnitus

  Tinnitus is vaak ongeneeslijk, wat kan je doen om beter met tinnitus te leven? Dit artikel geeft je enkele tips om te leven met oorsuizen.
  lees meer

 4. Oorsuizen voorkomen

  Oorsuizen voorkomen

  Niemand wil geconfronteerd worden met oorsuizen, voorkomen is dan ook in dit geval beter dan genezen. Lees hier meer over het voorkomen van tinnitus.
  lees meer

 5. Oorzaken oorsuizen

  Oorzaken oorsuizen

  Wat kan zorgen voor een vervelend gepiep in de oren of tinnitus? Dit artikel zet even de mogelijke oorzaken op een rijtje.
  lees meer

 6. Symptomen oorsuizen

  Symptomen oorsuizen

  Hoe merk je of je last hebt van oorsuizen? Een piep in de oren is het bekendste symptoom, maar zijn er nog andere symptomen?
  lees meer

Interessante video's