New york

New York, the big apple, is de grootste stad van de Verenigde Staten en spreekt tot ieders verbeelding. New York heeft zoveel te bieden van het Vrijheidsbeeld over Times Square tot central park en nog veel meer. New York is de stad die nooit slaapt.

Laatste new york informatie
 1. Citytrip New York

  Citytrip New York

  Een citytrip naar New York biedt je eindeloos veel mogelijkheden. In de ‘Big Apple’ is zoveel te doen dat je niet zult weten waar te beginnen.
  lees meer

 2. Bezienswaardigheden New York

  Bezienswaardigheden New York

  Het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Centrak Park, het Guggenheim Museum… wie heeft er nu nog nooit gehoord van deze bezienswaardigheden in New...
  lees meer

 3. Cultuur in New York

  Cultuur in New York

  Op cultureel vlak is New York de hemel op aarde. Of je nu gaat voor een theater op Broadway, een klassiek concert, een popconcert of rond gaat ronddwalen in...
  lees meer

 4. Eten en drinken New York

  Eten en drinken New York

  Voor wie graag eet en drinkt, is New York de place to be. Deze tekst geeft je een beeld van wat je op gastronomisch vlak van New York mag verwachten.
  lees meer

 5. Hotels in New York

  Hotels in New York

  De meeste hotels in New York liggen in Manhattan. Een hotelkamer in New York is niet goedkoop, maar er zijn wel heel wat mogelijkheden.
  lees meer

 6. Uitgaan in New York

  Uitgaan in New York

  New York wordt niet voor niets ‘de stad die nooit slaapt’ genoemd. In de stad kun je genieten van een bruisend nachtleven, met veel mogelijkheden op het...
  lees meer

 7. Openbaar vervoer New York

  Openbaar vervoer New York

  Het openbaar vervoer in New York is snel en efficiënt. De metro is het meest gebruikte vervoersmiddel. Lees in deze tekst meer over de vervoersmiddelen in...
  lees meer

 8. Weer in New York

  Weer in New York

  In de zomer kan het in New York erg heet zijn, terwijl het in de winter regelmatig sneeuwt. Hier lees je meer over het weer en het klimaat in New York.
  lees meer

 9. Winkelen in New York

  Winkelen in New York

  New York is een waar winkelparadijs. Met klinkende namen als Fifth Avenue, Macy’s en SoHo zullen shoppers zich helemaal op hun plaats voelen.
  lees meer

Interessante video's