Migraine

Migraine is een vervelende neurovasculaire aandoening die vooral gekenmerkt wordt door hoofdpijn. Migraine heeft echter ook andere symptomen zoals het zien van een aura, misselijkheid en concentratieverlies. Migraine kan ook zorgen voor een overgevoeligheid voor licht en geluid.

Laatste migraine informatie
 1. Migraine genezen

  Migraine genezen

  Is migraine te genezen? Hoe kan je deze vorm van hoofdpijn best behandelen? Hier lees je er meer over.
  lees meer

 2. Behandeling migraine

  Behandeling migraine

  Wat ken je doen tegen die vervelende migraine? Dit artikel vertelt ons wat de mogelijkheden zijn om deze vervelende vorm van hoofdpijn te behandelen.
  lees meer

 3. Kinderen en migraine

  Kinderen en migraine

  Ook kinderen kunnen te maken hebben met migraine. Hoe weet je of je kind last heeft van migraine en wat kan je er aan doen? Dit artikel leert ons er meer over.
  lees meer

 4. Menstruele migraine

  Menstruele migraine

  Hoofdpijn en misselijkheid zijn vervelende complicaties tijdens de menstruatie, wat is menstruele migraine precies en wat kan je er tegen doen? Lees er hier...
  lees meer

 5. Migraine

  Migraine

  Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn, maar is hoofdpijn ook direct migraine? Dit artikel leert ons meer over migraine.
  lees meer

 6. Migraine voorkomen

  Migraine voorkomen

  Niemand heeft graag te maken met hoofdpijn of migraine, in dit artikel worden de zaken die migraine kunnen veroorzaken of uitlokken even op een rijtje gezet....
  lees meer

 7. Oorzaken migraine

  Oorzaken migraine

  Als je last hebt van migraine vraag je je wel eens af van waar die migraine komt? Wat is de oorzaak van migraine? Dit artikel vertelt er ons meer over.
  lees meer

 8. Symptomen migraine

  Symptomen migraine

  Wat zijn de kenmerken van migraine? Onderstaand artikel zet even de verschillende symptomen op een rij die mogelijk zijn bij migraine.
  lees meer

Interessante video's