Lage bloeddruk

Een lage bloeddruk is over het algemeen, in tegenstelling tot hoge bloeddruk, geen gezondheidsrisico. Een te lage bloeddruk kan er wel voor zorgen dat je je niet zo goed en eventueel duizelig voelt. De enige manier om erachter te komen of je een lage bloeddruk hebt is je bloeddruk meten.

Laatste lage bloeddruk informatie
 1. Behandeling lage bloeddruk

  Behandeling lage bloeddruk

  Wat kan je doen tegen een te lage bloeddruk? Dit artikel vertelt je wat je kan doen om je bloeddruk op normale waarden te krijgen.
  lees meer

 2. Lage bloeddruk

  Lage bloeddruk

  Wat is lage bloeddruk precies en wat zijn de gevolgen er van? Moeten we ons zorgen maken als onze bloeddruk te laag is?
  lees meer

 3. Lage bloeddruk meten

  Lage bloeddruk meten

  Enkel door je bloeddruk te meten kan je weten of je een te hoge, te lage of normale bloeddruk hebt. Dit artikel vertelt je hoe een bloeddrukmeting gebeurt.
  lees meer

 4. Oorzaken lage bloeddruk

  Oorzaken lage bloeddruk

  Hoe komt het dat ik een te lage bloeddruk heb? Dit artikel zet even de mogelijke oorzaken van lage bloeddruk op een rijtje.
  lees meer

 5. Orthostatische hypotensie

  Orthostatische hypotensie

  Orthostatische hypotensie is een verschijnsel waarbij de bloeddruk van een persoon sterk daalt bij het plots rechtstaan. Dit artikel vertelt je er alles over.
  lees meer

 6. Symptomen lage bloeddruk

  Symptomen lage bloeddruk

  Wat zijn de kenmerken van lage bloeddruk? Lage bloeddruk is niet altijd even gemakkelijk te herkennen, dit artikel zet even de mogelijke symptomen op een...
  lees meer

Interessante video's