Koolsoepdieet

Het koolsoepdieet of simpelweg soepdieet is een crashdieet dat in Amerika ontstaan is onder de naam cabbage soup diet. Zoals de naam al doet vermoeden vormt koolsoep of soep het grootste bestanddeel van je voeding tijdens dit dieet.

Laatste koolsoepdieet informatie
 1. Verschillende recepten voor koolsoep

  Verschillende recepten voor koolsoep

  Het koolsoepdieet is een dieet dat al heel lang bestaat. In de loop der jaren zijn er heel wat verschillende recepten voor verschenen...
  lees meer

 2. Koolsoepdieet of soepdieet

  Koolsoepdieet of soepdieet

  Met het koolsoepdieet val je kilo's af op een korte tijd door het eten van hoofdzakelijk koolsoep. Lees hier meer over het koolsoepdieet.
  lees meer

 3. Bijwerkingen van koolsoepdieet

  Bijwerkingen van koolsoepdieet

  Het koolsoepdieet is een erg drastisch dieet en heeft daarom ook enkele bijwerkingen of nevenverschijnselen. Lees hier meer over de bijwerkingen van het...
  lees meer

 4. Hoe werkt het koolsoepdieet

  Hoe werkt het koolsoepdieet

  Hoe gaat het koolsoepdieet te werk? Hoe zorgt het koolsoepdieet ervoor dat je afvalt en nog belangrijker: werkt dit dieet?
  lees meer

 5. Planning koolsoepdieet

  Planning koolsoepdieet

  Wat mag je zoal eten tijdens dit dieet en wanneer? Dit artikel geeft je een duidelijk overzicht dag per dag van het koolsoepdieet.
  lees meer

 6. Recept koolsoep

  Recept koolsoep

  Je wil aan het koolsoepdieet beginnen, dan heb je een goed recept nodig voor de koolsoep die je tijdens het dieet dagelijks zal moeten eten. Dit artikel...
  lees meer

 7. Voor- en nadelen van het koolsoepdieet

  Voor- en nadelen van het koolsoepdieet

  Zoals ieder dieet heeft ook het soepdieet zijn voordelen maar ook zeker zijn nadelen. Lees hier meer over de voor- en nadelen van het koolsoepdieet.
  lees meer

Interessante video's