Keelontsteking of keelpijn

Keelpijn is een vervelend gevoel in de keel wat er voor kan zorgen dat je moeilijk kan slikken of praten. Keelpijn wordt vaak veroorzaakt door een keelontsteking door een virus of een bacterie. Keelpijn en verkoudheid gaan vaak hand in hand.

Laatste keelontsteking of keelpijn informatie
 1. Keelontsteking

  Keelontsteking

  Een keelontsteking is in de meeste gevallen de oorzaak van keelpijn. Wat is een keelontsteking precies en wat zijn de oorzaken van een keelontsteking?
  lees meer

 2. Behandeling keelpijn

  Behandeling keelpijn

  Keelpijn is vooral een vervelend gevoel, niemand loopt graag rond met keelpijn. Als slikken en praten pijnlijk zijn wil je er zo snel mogelijk vanaf, hoe kan...
  lees meer

 3. Keelpijn

  Keelpijn

  keelpijn is een vervelend symptoom van een keelontsteking of een andere aandoening aan de keel. Een droge, pijnlijke keel, iedereen kent het wel maar wat is...
  lees meer

 4. Oorzaken keelpijn

  Oorzaken keelpijn

  Wat kan er zoal voor zorgen dat we last hebben van een zere keel? Dit artikel haalt even de meest voorkomende oorzaken van keelpijn aan.
  lees meer

 5. Risicofactoren keelpijn

  Risicofactoren keelpijn

  Niemand heeft graag keelpijn, voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen. Wat kan je doen om de kans op keelpijn zo klein mogelijk te houden?
  lees meer

 6. Symptomen keelpijn

  Symptomen keelpijn

  Wat zijn de symptomen van keelpijn eigenlijk? Dit artikel vertelt je meer over de symptomen van keelpijn.
  lees meer

 7. Voorkomen keelpijn

  Voorkomen keelpijn

  Wat kan je doen om te voorkomen dat je last gaat krijgen van keelpijn? Dit artikel vertelt je meer hoe je het risico op keelpijn zo klein mogelijk kan houden.
  lees meer

Interessante video's