Ivf

IVF of in-vitrofertilisatie is een techniek waarbij de bevruchting buiten het lichaam plaatsvindt, waarna de bevruchte eicellen terug in de baarmoeder geplaatst worden. Op die manier wilt men vrouwen helpen die moeite hebben met op de natuurlijke manier zwanger worden.

Laatste ivf informatie
 1. De prijs van IVF

  De prijs van IVF

  Ben je aan het nadenken over in-vitrofertilisatie? Dan wil je hoogst waarschijnlijk wel een idee hebben over hoeveel het je zal kosten...
  lees meer

 2. Kosten en terugbetaling van IVF

  Kosten en terugbetaling van IVF

  In-vitrofertilisatie of IVF is niet goedkoop, maar heel wat vrouwen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen hebben wel recht op terugbetaling.
  lees meer

 3. Zwanger worden via IVF

  Zwanger worden via IVF

  Als zwanger worden op de natuurlijke manier niet lukt, kan je je toevlucht zoeken tot in-virtofertilisatie of IVF. Dit artikel vertelt je daar meer over.
  lees meer

 4. Kan IVF jou helpen?

  Kan IVF jou helpen?

  Kan IVF jou helpen? Hoe groot is de kans dat je zwanger wordt met behulp van in-vitrofertilisatie? Lees in dit artikel meer over IVF.
  lees meer

 5. Wat is IVF?

  Wat is IVF?

  IVF of in-vitrofertilisatie is een techniek om zwanger te worden waarbij eicellen buiten het lichaam bevrucht worden met zaadcellen en daarna in de...
  lees meer

 6. Hoeveel kost IVF?

  Hoeveel kost IVF?

  IVF of in-vitrofertilisatie is een behandeling die vaak positieve resultaten heeft, maar de prijs kan wel hoog oplopen. Wat zijn de kosten voor IVF?
  lees meer

Interessante video's