Brandend maagzuur

Wanneer je een pijnlijk, branderig gevoel hebt vlak boven je maag of zelfs in je keel kan je wel een last hebben van brandend maagzuur. Bij brandend maagzuur komen er zure maagsappen in de gevoelige slokdarm, dit zorgt voor een onaangenaam gevoel.

Laatste brandend maagzuur informatie
 1. Natuurlijke remedies tegen brandend maagzuur

  Natuurlijke remedies tegen brandend maagzuur

  Brandend maagzuur kan enorm vervelend zijn. Gelukkig bestaan er enkele natuurlijke remedies die vaak de problemen al voor een stuk verhelpen.
  lees meer

 2. Brandend maagzuur

  Brandend maagzuur

  Brandend maagzuur is een branderig en pijnlijk gevoel net boven de maag of in de keel. Wat zorgt voor dit vervelend gevoel en wat kan je er aan doen?
  lees meer

 3. Behandeling brandend maagzuur

  Behandeling brandend maagzuur

  Brandend maagzuur is een vervelende aandoening, wat kan je doen om zuurbranden te behandelen? Dit artikel zet de mogelijkheden even op een rijtje.
  lees meer

 4. Brandend maagzuur voorkomen

  Brandend maagzuur voorkomen

  Niemand heeft graag te maken met zuurbranden, hoe kan je brandend maagzuur voorkomen? Dit artikel geeft je enkele tips om het risico op deze vervelende...
  lees meer

 5. Gevolgen brandend maagzuur

  Gevolgen brandend maagzuur

  Langdurig last hebben van brandend maagzuur kan gevolgen met zich meebrengen. Lees hier meer over de complicaties van zuurbranden.
  lees meer

 6. Oorzaken brandend maagzuur

  Oorzaken brandend maagzuur

  Welke oorzaken liggen vaak aan de basis van zuurbranden of brandend maagzuur? Dit artikel zet de belangrijkste oorzaken even op een rijtje.
  lees meer

 7. Symptomen brandend maagzuur

  Symptomen brandend maagzuur

  Hoe weet ik of ik last heb van brandend maagzuur? Dit artikel zet even de meest voorkomende symptomen van brandend maagzuur op een rijtje.
  lees meer

Interessante video's