Bloedgroepdieet

Het bloedgroepdieet is een dieet dat aan de hand van je bloedgroep bepaalt welke voedingsmiddelen goed zijn. De bedenker van het dieet, Peter d'Adamo is van mening dat mensen met verschillende bloedgroepen verschillend reageren op voedingsmiddelen.

Laatste bloedgroepdieet informatie
 1. Diëten volgens je bloedgroep

  Diëten volgens je bloedgroep

  De kern van het bloedgroepdieet bestaat eruit dat je je eetgewoontes afstemt op je bloedgroep. Lees er meer over in deze tekst.
  lees meer

 2. Bloedgroepdieet

  Bloedgroepdieet

  Wat houdt het bloedgroepdieet precies in? Dit artikel legt precies uit wat dit dieet is en wat de voor- en nadelen zijn van dit dieet.
  lees meer

 3. Bloedgroepdieet: bloedgroepen

  Bloedgroepdieet: bloedgroepen

  Wat is de invloed van het bloedgroepdieet op de verschillende bloedgroepen? Dit artikel vertelt je wat je wel of niet mag eten per bloedgroep als je dit...
  lees meer

 4. Genotype-dieet

  Genotype-dieet

  Het genotype-dieet is een dieet ontwikkeld door Peter d'Adamo, de natuurkundige die ook het bloedgroepdieet ontwikkelde. Dit artikel vertelt je wat het...
  lees meer

 5. Verschil tussen bloedgroep- en genotype-dieet

  Verschil tussen bloedgroep- en genotype-dieet

  Het bloedgroepdieet en het genotype-dieet zijn beide ontwikkeld door Peter d'Adamo en vertonen wat gelijkenissen. Maar wat zijn precies de verschillen tussen...
  lees meer

 6. Werkt het bloedgroepdieet?

  Werkt het bloedgroepdieet?

  Het bloedgroepdieet kent zoals ieder dieet tal van voor- en tegenstanders, maar werkt het dieet effectief? Dit artikel vertelt je er meer over.
  lees meer

 7. Wetenschap en het bloedgroepdieet

  Wetenschap en het bloedgroepdieet

  Is het bloedgroepdieet wetenschappelijk onderbouwd? Dit artikel vertelt je meer over hoe wetenschappers over dit dieet denken.
  lees meer

Interessante video's