Armspieren

Biceps en triceps zijn de belangrijkste armspieren die getraind worden bij het fitnessen. Gespierde armen en vooral getrainde biceps zorgen voor een sportief uiterlijk met spierballen!

Laatste armspieren informatie
 1. Je biceps trainen

  Je biceps trainen

  De biceps is de belangrijkste spier in je bovenarm, een goed getrainde biceps zorgt voor de typische "spierballen". Lees hier meer over de biceps.
  lees meer

 2. Oefeningen voor je biceps

  Oefeningen voor je biceps

  Iedereen wil wel stevige armspieren. Welke oefeningen kan je doen om je armspieren of biceps te trainen? Dit artikel geeft je een overzicht.
  lees meer

 3. Oefeningen voor je triceps

  Oefeningen voor je triceps

  Verwaarloos je triceps niet tijdens het trainen, de triceps is even belangrijk als de biceps. Dit artikel bevat oefeningen om je triceps te trainen.
  lees meer

 4. Stevige bovenarmen: oefeningen voor vrouwen

  Stevige bovenarmen: oefeningen voor vrouwen

  Slappe bovenarmen is een ramp voor vele vrouwen. Je bovenarmen trainen kan een oplossing zijn. Lees hier meer over oefeningen voor stevige bovenarmen.
  lees meer

 5. Thuis je biceps trainen

  Thuis je biceps trainen

  Je moet niet altijd naar het fitnesscentrum te gaan om je biceps te trainen. Dit artikel zet even een aantal oefeningen om thuis je biceps te trainen op een...
  lees meer

 6. Armspieren: training voor je onderarmen

  Armspieren: training voor je onderarmen

  Dikwijls wordt er tijdens het trainen enkel aandacht geschonken aan de bovenarmspieren, de onderarmen verdienen echter ook aandacht. Dit artikel vertelt je...
  lees meer

Interessante video's